ClimaCare biedt u een deskundig team en kwaliteitsapparatuur om aan uw pechbehoeften te voldoen. Wij begrijpen de urgentie van storingen en streven ernaar snel te reageren. Ons doel is om u een efficiënte service te bieden door zo snel mogelijk een gekwalificeerde technicus naar u toe te sturen.

Met meer dan 10 jaar ervaring bent u verzekerd van snel werk van hoge kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie, de installatie en het onderhoud van alle soorten airconditioners in heel België en wij werken vakkundig met alle merken en modellen die op de markt verkrijgbaar zijn.

Ons bedrijf onderscheidt zich door zijn vermogen om alle soorten storingen aan grote merken airconditioners doeltreffend op te lossen

Reparaties aan airconditioning en warmtepompen

Onze gespecialiseerde technische dienst voor airconditioning en warmtepompen in Brussel biedt u volledige expertise op het gebied van reparatie, installatie en onderhoud voor alle soorten airconditioning- en verwarmingsapparatuur. Wij bedienen alle steden in België en zijn gekwalificeerd om alle storingen binnen 24 uur te verhelpen, zonder extra kosten.

We zijn getraind en gecertificeerd volgens de geldende normen om elk defect in uw airconditioning- of warmtepompsysteem te diagnosticeren en op te lossen, waaronder:

  • Koel- en verwarmingsproblemen
  • Fouten in binnen- en buitenunits
  • Defecte condensatoren en compressoren
  • Koelmiddellekken
  • Thermostaat- en temperatuurregelingsfouten
  • Fouten in het ventilatiesysteem en luchtcirculatie

Betaalbare reparaties

Naast onze efficiëntie en snelle interventies bieden wij concurrerende tarieven voor de reparatie van uw airconditioning of warmtepomp in Brussel. Of het nu gaat om abnormaal geluid, ontstekingsproblemen of een totale storing, ons gekwalificeerde team kan uw systeem nauwkeurig diagnosticeren en repareren.

Om het u gemakkelijker te maken, bieden wij ook:

  • Gratis bezoeken en verplaatsingen overdag
  • Een korting van 20% op reparaties vanaf nu

Technische afdeling

Naast reparatie en installatie bieden we een complete technische service voor alle soorten airconditioners en warmtepompen. Met technici in heel België bieden we een snelle en efficiënte dekking voor uw airconditioning- en verwarmingsbehoeften.

Gratis offertes en persoonlijk advies

Wij bieden gratis en gedetailleerde offertes voor alle reparatie- of installatie-interventies voor airconditioning en warmtepompen. Onze experts zullen u ook voorzien van gepersonaliseerd advies om de prestaties van uw apparatuur te optimaliseren en de levensduur ervan te verlengen. Door uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardige vervangingsonderdelen, garanderen wij duurzame en betrouwbare reparaties voor uw comfort het hele jaar door.

ClimaCare

Gratis offerte

Afspraak maken

Wij staan tot uw beschikking.

Contacteer ons vandaag nog om uw specifieke behoeften te bespreken, een gepersonaliseerde offerte te krijgen of een afspraak te plannen. Of het nu gaat om een eenvoudige vraag of om het starten van een samenwerking, wij staan tot uw beschikking om u te begeleiden bij elke stap van het proces.

Service.ClimaCare@outlook.com

+32 488 80 10 60